PMS Alüminyum’dan büyük başarı

  • Alüminyum sektöründe ülkemizin en önemli üreticileri arasında yer alan PMS Alüminyum, başarı zincirine yeni bir halka daha eklemenin gururunu yaşıyor.

 

  • Firma, OSBÜK tarafından düzenlenen OSB Yıldızları Araştırması’nda birçok farklı kategoride ilk 100’de yer alırken, asıl başarısını ise “OSB’lerde Satışını En Çok Artıran Firma’ kategorisinde 9. olarak gösterdi. Düzenlenen ödül töreninde, PMS Alüminyum ekibi adına Yönetim Kurulu Üyesi Merve Önsever Çağlayan, ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden teslim aldı.

 

Bursa, 29.12.2022 – Alüminyum sektöründe 1988 yılından beri üretim yapan ve sektörün Türkiye’deki en önemli üreticileri arasında yer alan PMS Alüminyum, başarı çıtasını gün geçtikçe yükseltmeye devam ediyor.

Firma, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) öncülüğünde ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğiyle gerçekleştirilen OSB Yıldızları Araştırması’nda, birçok farklı kategoride ilk 100’de yer alırken, asıl başarısını ise “OSB’lerde Satışını En Çok Artıran Firma’ kategorisinde 9. olarak gösterdi.

Düzenlenen ödül töreninde, PMS Alüminyum ekibi adına Yönetim Kurulu Üyesi Merve Önsever Çağlayan, ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyıldız ve (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü’den teslim aldı.

Bu anlamlı başarı hakkında açıklamalarda bulunan PMS Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Merve Önsever Çağlayan, yenilikçi ve katma değer odaklı çalışmalarının karşılığında önemli başarılara imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Çağlayan, kuruldukları günden bu yana sürdürülebilir başarı ve büyüme odaklı çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Şirket olarak, sürekli gelişim ve dönüşüm odaklı yenilikçi çalışmalar yürütüyor ve sürdürülebilir başarıya büyük önem veriyoruz. Alanında yetkin ekibimizle sektörümüzün gelişimi adına çalışıyor, ülkemize ve geleceğimize katkı sağlıyoruz. Başarılı çalışmalarımızın karşılığında bu tür ödüllere layık görüldüğümüz için de çok gururluyuz” dedi.

Farklı sektörlerin alüminyum ihtiyaçlarına hızlı ve güvenilir çözüm

Güçlü bir altyapıya sahip ve yeniliklere açık bir firma olduklarının altını çizen Çağlayan, gelişen dünyaya adapte olarak ve son teknolojiyi yakından takip ederek üretimlerine devam ettiklerini kaydetti.

Çağlayan, farklı sektörlerin alüminyum ihtiyaçlarını en hızlı, güvenilir ve kaliteli şekilde karşılama hedefinde olduklarını ifade ederek, “OSB Yıldızları Araştırması’nda ‘İhracatını En Çok Artıran’, İstihdamını En Çok Artıran’, ‘Kadın İstihdamını En Çok Artıran’, ‘En Fazla İhracat Yapan’, ‘En Çok Satış Yapan’, ‘En Çok İstihdam Sağlayan’ ve ‘En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan’ ilk 100 firma arasında yer aldık. En önemli başarımızı ise “OSB’lerde Satışını En Çok Artıran Firma’ kategorisinde 9. olarak gösterdik. Başarı çıtamızı daha da yükselterek, geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bu başarımızda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mükemmeliyetçi bir yaklaşımla sektörlerinde fark yaratacak projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerini dile getiren Çağlayan, ‘Geleceğe Deneyim Katıyoruz” sloganları ile bundan sonraki süreçte de hem Bursa hem ülke ekonomisine katkı sağlama hedefi ile çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

###